• Phone+302281080504
  • AddressG.Vourli 13, Syros 84100, Cyclades, Greece
  • Open Hours9:00am

Επιπλέον λογαριασμοί στο gmail

Μια αρκετά εύκολη διαδικασία ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα ηλ. ταχυδρομείου από τον gmail λογαριασμό σας. Επιπλέον οφέλη είναι ότι οι έλεγχοι προστασίας από spam και ιούς είναι εξαιρετικοί, καθώς και οι ευκολίες πρόσβασης από κινητά και άλλες συσκευές. Αν δεν βλέπετε καλά τις εικόνες ή τις λεζάντες με ctrl + και – μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση της σελίδας.

Ας αρχίσουμε…

Πάνω δεξιά, πατάμε ρυθμίσεις…
… και επιλέγουμε “Δείτε όλες τις ρυθμίσεις”.
Επιλέγουμε το tab λογαριασμοί και κάνουμε scroll τη σελίδα μέχρι να βρούμε τον “Έλεγχο αλληλογραφίας από άλλους λογαριασμούς”. Εκεί επιλέγουμε “Προσθήκη λογαριασμού αλληλογραφίας”.
Μας ανοίγει παράθυρο που ζητάει αρχικά τη διεύθυνση αλληλογραφίας για το λογαριασμό που θέλουμε να προσθέσουμε και πατάμε επόμενο.
Ως έχει και πατάμε επόμενο.
Δίνουμε τα στοιχεία σύνδεσης που μας έχουν δώσει με τις παραπάνω επιλογές και πατάμε προσθήκη λογαριασμού.
Αν θέλουμε να μπορούμε να στέλνουμε μηνύματα από αυτό τον λογαριασμό μέσω του Gmail επιλέγουμε ναι και πατάμε επόμενο. Αν δε θέλουμε πατάμε όχι και τελειώνει εδώ η διαδικασία.
Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε ρυθμίσεις για να μπορούμε να στέλνουμε. Αν θέλουμε τροποποιούμε τα στοιχεία και πατάμε επόμενο.
Δίνουμε τις παραπάνω ρυθμίσεις, Προσοχή επιλέγουμε πρώτα τη θύρα 25 και μετά μας εμφανίζει την μη ασφαλή σύνδεση την οποία και επιλέγουμε. Πατάμε προσθήκη λογαριασμού για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Για να επιβεβαιώσει το gmail ότι όντως είμαστε οι ιδιοκτήτες του λογαριασμού θα μας κάνει αποστολή έναν κωδικό στον λογαριασμό που θέλουμε να εισάγουμε. Για να τον δούμε μπορούμε να έχουμε ανοιχτό ένα δεύτερο tab με gmail όπως στη φωτογραφία, που να βρίσκεται στα εισερχόμενα. Εφόσον η πρώτη διαδικασία είναι επιτυχής θα πρέπει ήδη να μπορούμε να λάβουμε μηνύματα μέσω του gmail, διαφορετικά μπορούμε να διαβάσουμε τον κωδικό που μας έχει σταλεί όπως διαβάζαμε τα μηνύματα μας ως τώρα, όπως με άλλο πρόγραμμα ή μέσω webmail.
Ανοίγουμε το μήνυμα του gmail, αντιγράφουμε τον κωδικό που μας στάλθηκε και πατάμε “Επαλήθευση”. Αν έγιναν όλα τα βήματα σωστά, τότε μπορούμε να λάβουμε και να στείλουμε μηνύματα από τον λογαριασμό που προσθέσαμε, μέσω Gmail.
Συγχαρητήρια, ολοκληρώσατε την εισαγωγή του λογαριασμού σας. Παρατηρήστε ότι τα μηνύματα που έρχονται από τον λογαριασμό που εισάγαμε έχουν διαφορετικό χαρακτηρισμό πριν τον τίτλο του μηνύματος.